Hoitavan  Huudon päivät ja  huutoillat

Onko tarve huutaa? Hoitavan Huudon työpajassa tuuletetaan tunteita puolitosissaan. Samalla kehitetään tunnetaitoja ja keinoja käsitellä stressiä ja aggressiota sekä harjoitellaan turvallista ja kuuluvaa äänenkäyttöä. 

Hoitavan Huudon menetelmässä yhdistetään terapeuttista kirjoittamista sekä äänenkäyttöä. Työpajassa lämmitellään ääntä, kirjoitetaan ja jaetaan pohdintoja, huudetaan sekä tunnustellaan tapoja hyödyntää aggressiota sekä purkaa tunteita rakentavasti. Tutustutaan rentouttavaan hengitykseen sekä tunnustellaan ergonomista äänenkäyttötapaa. 

Työpaja sopii myös ujoille, sillä huutamista kohti edetään asteittain ja ryhmän turvassa. Huudamme porukalla mutta jokaisen huutorauhaa ja omaa tilaa kunnioittaen.

Hoitavan Huudon päivässä keskitytään rauhassa pohtimaan tunnetaitoja. Hoitava Huutoilta on tiiviimpi ja intensiivisempi, huutamiseen keskittyvät työpaja.

Lisätietoa Hoitavan Huudon menetelmästä täältä.

Seuraavat Hoitavan Huudon työpajat Jyvälässä syksyllä 2023. Seuraa Huuda ja kirjoita Facebook-sivuja tai kokoa oma ryhmäsi ja ota yhteyttä!