Tietoa minusta

Kiinnostuin huutamisesta, kun koin sen katarttisen vaikutuksen äänenkäytön työpajassa. Aloin sen jälkeen tutkia huutamista ja pohtia, miten huutamista voisi hyödyntää tunnetaitojen opettelussa. Sen seurauksena syntyi hoitavan huudon menetelmä.

Huutamisesta kiinnostuminen on vienyt minut vokologian perusopintojen pariin sekä tutustumaan huutamiseen ja voimakkaaseen tunneilmaisuun liittyviin ilmiöihin ja metodeihin, kuten raivohuoneeseen, huutolauluun ja äänellä itkemiseen. Tavoitteenani on kouluttaa itsestäni hoitavan huutamisen ammattilainen. 

Ohjaajana minulle on tärkeää luoda turvallinen ja salliva ilmapiiri sekä edistää itsetuntemusta, ymmärrystä, ergonomista äänenkäyttöä ja aitoa kohtaamista ihmisten välillä.

Olen koulutukseltani filosofian maisteri sekä kirjallisuusterapiaohjaaja. Olen opettanut kirjoittamista ja sanataidetta sekä ohjannut kirjallisuusterapiaa hyvin monenlaisissa taidetyöpajoissa ja -projekteissa. Esimerkiksi yhtenä vuonna opetin kaikissa Jyväskylän koulujen neljänsissä luokissa. Tällä hetkellä toimin yliopistonopettajana Jyväskylän avoimessa yliopistossa. Mikäli haluat tietää työtaustastani enemmän, kutsun sinut vierailemaan LinkedIn-profiilissani. Käy kurkistamassa myös Huuda ja kirjoita Facebook-sivuilla.

Huutamisiin!
Terveisin Kaisla