Tietoa minusta

Rakastan aitoja kohtaamisia ja ihmettelen niiden voimaa. Olen kirjallisuusterapiaohjaaja, kirjoittamisen opettaja sekä lyhytterapeuttiharjoittelija. Minua kiinnostavia teemoja ovat oma ääni, piilottelu, läpinäkyvyys, yhteys ja ei-tietämisen tila.

Olen rakastanut kirjoittamista lapsesta lähtien ja huutamisesta kiinnostuin, kun koin sen katarttisen vaikutuksen äänenkäytön työpajassa. Aloin sen jälkeen tutustua huutamiseen ja pohtia, miten huutamista voisi hyödyntää voimaannuttavasti. Sen seurauksena syntyi hoitavan huudon menetelmä, jossa yhdistetään terapeuttista kirjoittamista ja huutamista.

Huutamisesta kiinnostuminen vei minut vokologian perusopintojen pariin sekä tutustumaan huutamiseen ja voimakkaaseen tunneilmaisuun liittyviin ilmiöihin ja metodeihin, kuten raivohuoneeseen, huutolauluun ja äänellä itkemiseen. Tällä hetkellä opiskelen myös lyhytterapeutiksi. Tavoitteenani on kouluttaa itsestäni sekä hoitavan huutamisen ammattilainen että voimavarakeskeinen kirjallisuus-/lyhytterapeutti.

Ohjaajana minulle on tärkeää luoda turvallinen ja salliva ilmapiiri sekä edistää itsetuntemusta, ihmisten välistä ymmärrystä, yhteyttä kehoon ja ergonomista äänenkäyttöä.

Päätyökseni opetan Jyväskylän avoimessa yliopistossa kirjoittamista, ja saan olla tekemisissä kirjoittamisen rikastuttavan ja eheyttävän vaikutuksen kanssa päivittäin. Mikäli haluat tietää työtaustastani enemmän, kutsun sinut vierailemaan LinkedIn-profiilissani. Käy kurkistamassa myös Huuda ja kirjoita Facebook-sivuilla.

Huutamisiin!
Terveisin Kaisla