Minusta

"Tunnelma oli lämmin. Jännitys hälveni ja olo rentoutui nopeasti. Opettaja oli ammattitaitoinen, rauhallinen ja sopivan kannustava."

Olen kirjallisuusterapiaohjaaja, kirjoittamisen yliopistonopettaja sekä lyhytterapeuttiharjoittelija. Minua kiinnostaa näkymiseen, kehollisuuteen ja omaan ääneen liittyvät teemat, ja luomani menetelmäni tähtäävät tunnetaitojen karttumiseen ja nähdyksi ja kuulluksi tulemiseen.

Kiinnostuin huutamisesta, kun koin sen katarttisen vaikutuksen äänenkäytön työpajassa. Aloin sen jälkeen pohtia, miten huutamista voisi hyödyntää voimaannuttavasti. Seurauksena syntyi Hoitavan Huudon menetelmä, jossa yhdistetään terapeuttista kirjoittamista ja huutamista. Sen jälkeen olen kouluttanut itseäni äänenkäytön parissa ja tutustunut erilaisiin tunneilmaisuun tai ääni-ilmaisuun liittyviin metodeihin.

Tällä hetkellä opiskelen lyhytterapeutiksi. Sen myötä minussa alkoi itää ajatus ryhmästä, joka toimisi vastalääkkeenä riittämättömyyden tunteeseen ja huijarisyndroomaan. Vertaisryhmä Luontevasti riittävä syntyi halusta vapauttaa ihmisten potentiaalia ja elämäniloa.

Päätyökseni opetan kirjoittamista Jyväskylän yliopiston avoimessa yliopistossa, jossa saan ilokseni olla tekemisissä kirjoittamisen yhteisöllisen ja rikastuttavan vaikutuksen kanssa päivittäin.

Mikäli haluat tietää työtaustastani enemmän, kutsun sinut vierailemaan LinkedIn-profiilissani. Käy kurkistamassa myös Huuda ja kirjoita Facebook-sivuja.

Huutamisiin!

Terveisin Kaisla