Yrityksille

Työpajaesimerkkejä

Voimasanoja

Kesto 2 tuntia, osallistujamäärä 6-15 hlö

Työpajassa lämmitellään ääntä, kirjoitetaan ja kiroillaan sekä tunnustellaan ergonomista äänenkäyttötapaa. Saat parhaat vinkit sekä voimasanojen että voimakkaan äänen käyttöön. Kovat äänet, rumat sanat, kevyt ote!

Työpajaa varten tarvitset vaatteet, joissa on mukava liikkua sekä vesipullon. Ethän osallistu työpajaan, mikäli äänesi on rasittunut. Työpaja toteutetaan yrityksen järjestämässä tilassa. Tilassa tulee voida liikkua ja huutaa.

Hinta 800 € + alv

Roolien takaa

Kesto 2 tuntia, osallistujamäärä 6-20 hlö

Anna sanasi yllättää. Työpajassa kirjoitetaan, luetaan ja keskustellaan erilaisista rooleista ja niihin liittyvistä odotuksista. Virikkeinä voidaan käyttää myös muita taidemuotoja. Tavoitteena ei ole kirjoittaa korkeatasoista tekstiä vaan päästä oman viisauden äärelle, saada uusia, arkea keventäviä näkökulmia sekä antaa ryhmän tekstien vaikuttaa ja selkiyttää oman elämän teemoja. Omia tekstejään ei ole pakko lukea muille.

Työpajaa varten tarvitset vaatteet, joissa on mukava olla sekä itsellesi mieluisat kirjoitusvälineet. Työpaja toteutetaan yrityksen järjestämässä tilassa.

Hinta 700 € + alv

Antipatiat ilmoille!

Kesto 2 tuntia, osallistujamäärä 6-15 hlö

Työpajassa lämmitellään ääntä, kirjoitetaan ja huudetaan sekä tunnustellaan tapoja purkaa stressiä ja tunteita rakentavasti. Huudetaan porukalla turhautumiset ulos, ja samalla pohditaan, miten ärsytyksen ja aggression kanssa voisi elää rauhassa.

Työpajaa varten tarvitset vaatteet, joissa on mukava liikkua sekä vesipullon. Ethän osallistu työpajaan, mikäli äänesi on rasittunut. Työpaja toteutetaan yrityksen järjestämässä tilassa, jossa tulee voida liikkua ja huutaa.

Hinta 800 € + alv

Räätälöity työpaja

Kesto 2-4 tuntia, osallistujamäärä 6-20 hlö

Suunnittelen toiveidesi mukaisen työpajan tai useamman työpajan kokonaisuuden. Työpaja voi sisältää terapeuttista kirjoittamista ja/tai huutotyöskentelyä. Työpaja toteutetaan yrityksen järjestämässä tilassa.

Hinta alk. 900 € + alv

Ota yhteyttä ja kysy lisää!